جاروی صنعتی

قابل ارائه در 4 مدل مختلف با قابلیت جمع آوری زبـاله ها و نیز گـرد و غبـار حاصـل از گـردش بـرس

دستگاه های سوئیپر بطور کلی دارای قابلیت جمع آوری زباله ها و نیز گرد و غبار حاصل از گردش برس می باشند. هریک از دستگاه ها بنا به عرض برس میانی و نیز حجم مخزن زباله، راندمان کاری متفاوتی دارند که متناسب با متراژ محیط مورد استفاده طبقه بندی و ارائه می شوند.

جاروی صنعتی یا سوئیپر

جاروی صنعتی که با نام  سوییپر  مکانیزه  یا سوئیپر نیز شناخته می‌شود، در دسته ماشین‌های مکانیزه نظافت پرکاربردی قرار دارد که به طور گسترده، در صنایع و اماکن مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرعت و راندمان کاری این نوع ماشین‌ها برای نظافت سطوح بسیار بالا است و می‌توان ظرف مدت زمان کوتاهی، سطح وسیعی را به وسیله آنها تمیز کرد.

طی سال‌های اخیر، استفاده از ابزار آلاتی مانند سوییپر مکانیزه، واترجت صنعتی و… جایگزین روش‌های قدیمی شستشو شده و توانسته است طرفداران زیادی به خصوص در صنایع و سازمان‌ها پیدا کند.    برای استفاده در فضاهای مختلف انواع سوییپر مکانیزه موجود است و  هر مصرف‌کننده می‌تواند با توجه به قابلیت‌هایی که از این دستگاه انتظار دارد، یکی از انواع سوییپر مکانیزه را تهیه کرده و بکار گیرید.

جاروی صنعتی  یا سوییپر  مکانیزه  را جاروی محوطه هم می‌نامند.  جاروی  محوطه  برای  نظافت و زدودن گرد و غبار از سطوح در  فضاهای باز وسیع همچون پارکینگ‌ها، مجتمع‌ها و حتی پایانه‌های مسافربری و فرودگاه‌ها  مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع جاروی محوطه را می‌توان برای پاکسازی کف کلیه اماکن با متراژ بالا که  نظافت آن توسط نیروی انسانی و به شیوه سنتی مقدور نبوده یا بسیار سخت و زمان گیر است، استفاده کرد. 

اجزای تشکیل دهنده جاروی صنعتی

جاروی صنعتی  از اجزای مختلفی تشکیل شده است که هر کدام از این اجزا، نقش مهمی در کاربرد و کارایی آن دارند. مهم‌ترین اجزای سوییپر صنعتی  مکانیزه عبارتند از: بدنه دستگاه، موتور،  فیلتر، برس‌ها و مخزنی که زباله‌ها در آنجا جمع می‌شوند. معمولا، مخزن زباله در دستگاه سوییپر  صنعتی مکانیزه، حجم و اندازه نسبتا بزرگی دارد. به همین دلیل، نیازی به خالی کردن آن در مدت زمان کوتاه نخواهید داشت. سایر ابزار‌ها و اجزای این دستگاه، به منظور تغییر وضعیت کاربری دستگاه و بهینه‌سازی عملیات نظافت انجام می‌شود. برس دستگاه‌ نیز جزو لوازم مصرفی یا جانبی آن محسوب شده و به صورت دیسک‌هایی در کنار دستگاه تعبیه شده‌اند تا گرد خاک و زباله‌ها را از سطح مورد نظر جدا کرده و به سمت ورودی مخزن زباله دستگاه هدایت کنند.

از سوییپر مکانیزه می‌توان در کنار ماشین‌هایی نظیر زمین شوی صنعتی، برای نظافت اصولی و سریع سطوح وسیع استفاده نمود.

جاروی مکانیزه صنعتی یا سوئیپر چگونه کار می‌کند؟

جاروهای صنعتی مانند سایر دستگاه‌های نظافت  همچون  بخارشوی صنعتی، اسکرابر، واترجت و… در مدل‌ها و اندازه‌های مختلفی ساخته و عرضه می‌شوند، اما همه این دستگاه‌ها نحوه عملکرد تقریبا یکسانی دارند و کار با آن‌ها بسیار ساده است.

به طور کلی در انواع سوییپر  مکانیزه پس از روشن کردن کلید خاموش/روشن، برس‌ها شروع به گردش می‌کنند و آلودگی‌ها را به‌ بخش میانی که مکش در آن جا در حالت حداکثر قرار دارد، هدایت می‌کنند. سپس، یک برس رولی، مواد را به مخزن زباله پرتاب می‌کند و همه زباله‌ها، در مخزن جمع می‌شوند. دریچه‌های مکشی که در قسمت برس‌ها قرار دارند، پخش شدن گرد و خاک در حین نظافت را به حداقل می‌رسانند، و همچنین برخی از انواع  سوئیپر مجهز به سیستم آبپاش در قسمت پیشانی دستگاه هستند تا در حین کار در محیط‌های بسیار کثیف و پر گرد و خاک، مانع از بلند شدن خاک در هوا شوند.

کاربردهای جاروی مکانیزه صنعتی

قدرت، دوام و طول عمر بالای سوئیپر‌های صنعتی باعث شده که طی سال‌های اخیر استفاده از این دستگاه‌ها در صنایع مختلف رواج پیدا کند. از آنجا که جاروهای صنعتی انواع آلاینده‌ها مانند مواد سنگین یا سبک، ذرات ریز همچون پودر و دوده و گرد و غبار، مایعات و بسیاری از آلاینده‌های صنعتی دیگر را به راحتی از محیط حذف می‌کنند، از این دستگاه‌ها در صنایعی نظیر صنایع چوب و کاغذ، صنایع فولاد، صنایع نساجی، صنایع آهن، صنایع خودروسازی، صنایع داروسازی و… استفاده می‌شود. 

این دستگاه علاوه بر اینکه در جمع‌آوری انواع زباله‌های صنعتی مفید است، برای جمع‌آوری گرد و غبار و زباله‌های شهری از سطوح فضاهای عمومی و پرتردد نیز کاربرد دارد، از این رو به آن جاروی شهری نیز گفته می‌شود.  جاروی شهری در فضاهایی همچون پارکینگ‌های عمومی یا شهری، پارک‌ها و بوستان‌ها و فضاهای سبز، و همچنین سازمان‌های خدماتی همچون پایانه‌های مسافربری کاربرد دارد.

در ادامه، برخی از کاربردهای رایج این دستگاه‌ها در سازمان‌ها و صنایع مختلف را بررسی می‌کنیم:

کاربرد جاروی مکانیزه صنعتی در کشاورزی

می‌توان از سوئیپر صنعتی، برای جدا‌سازی گرد و خاک و پوچه‌های درون غلات استفاده نمود. 

کاربرد جاروی مکانیزه صنعتی در خودروسازی

به دلیل اینکه در کارخانه‌های خودروسازی طیف وسیعی از امور صنعتی انجام می‌گیرد، ورود گرد و غبار و آلاینده‌ها در آن امری طبیعی است. از این رو در این گونه صنایع استفاده از سوییپر‌هایی که مجهز به فیلتراسیون قدرتمند هستند، می‌تواند باعث بالا رفتن سرعت و دقت امر نظافت و کم کردن فشار بر نیروی انسانی شود.

کاربرد جاروی مکانیزه صنعتی در صنایع هواپیمایی

نظافت ترمینال‌ها و سالن‌های فرودگاه، آشیانه‌های هواپیما و حتی باندهای فرودگاهی به صورت سنتی چندان منطقی نیست زیرا  این فضاها علاوه بر اینکه مساحت و متراژ بالایی دارند، بسیار پرتردد هم هستند و در نتیجه میزان آلودگی ایجاد شده در آنها بالاست. بدین منظور، برای جمع‌آوری ضایعات و نظافت فضاهای فرودگاهی، این گونه دستگاه‌های صنعتی پرقدرت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربرد جاروی مکانیزه صنعتی در صنایع غذایی

صنایع و کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی می‌بایست حداکثر استانداردهای نظافتی را رعایت کنند، زیرا سلامت خروجی این اماکن با سلامت افراد جامعه ارتباطی مستقیم دارد. در واقع به خاطر حساسیت بالای امور بهداشتی در صنایع غذایی، در برخی از کارخانجات تولید غذا لازم است روزانه چندین بار سطوح مختلف تمیز شود. بدین منظور، می‌توان برای نظافت این اماکن از جاروهای صنعتی که مطابق با استانداردهای مورد نیاز صنایع غذایی ساخته شده‌اند،  استفاده کرد.

کاربرد جاروی مکانیزه مکانیزه در صنایع شیمیایی

پاکسازی مواد شیمیایی از سطوح کارخانجات مستلزم رعایت سطح بالایی از احتیاط و دقت است، زیرا ممکن است برخی از آلاینده‌های شیمیایی در اثر تماس با پوست پرسنل نظافت موجب بیماری و آسیب جسمی برای ایشان شود. به همین خاطر جمع‌آوری مواد شیمیایی به صورت سنتی کاری خطرناک و حساس محسوب می‌شود. بدین منظور، می‌توان از جاروهای صنعتی که مخصوص کار با مواد شیمیایی ساخته شده‌اند، استفاده نمود و پس از جمع‌آوری زباله‌های شیمیایی و خطرناک نیز آنها را بدون دخالت دست در فضای مورد نیاز تخلیه کرد.

کاربرد جاروی صنعتی در داروسازی

از آنجایی که کارخانه‌های داروسازی نیز از حساسیت‌ها و استانداردهای  بالای نظافتی برخوردارند، از جاروهای صنعتی یا جاروی صنعتی   به منظور پاکسازی و جاروی محوطه در این کارخانجات  استفاده می‌شود. 

مزایای استفاده از جاروهای صنعتی

برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از جاروی صنعتی و سوئیپر صنعتی عبارتند از:

فیلتراسیون بسیار پیشرفته

فیلترهایی که در جاروهای صنعتی قرار دارند، بسیار قدرتمند و عالی عمل می‌کنند. برخی از فیلتر‌های این دستگاه عبارتند از فیلتر های کارتریجی و ستاره‌ای، فیلتر کلاس L، فیلتر کلاس M، فیلتر آنتی استاتیک، فیلتر PTFE، فیلتر مقاوم به حرارت و….

در یک سوییپر صنعتی، ممکن است یک یا چندین نوع از فیلتر‌ها به کار گرفته شود. این فیلتر‌ها، وظیفه جدا‌سازی ذرات بسیار ریز و جلوگیری از انتقال عبور آن‌ها و راه یافتن به هوای محیط را دارند.

مخزن بزرگ و حجیم

متصدیان نظافت در صنایع و سازمان‌ها می‌دانند که هر چه ظرفیت مخزن جاروی مکانیزه صنعتی بیشتر باشد، دیرتر نیاز به تخلیه پیدا می‌کند. از آن جایی که معمولا در صنایع نیاز است تا سطح وسیعی را تمیز نمایند، بزرگ بودن مخزن جاروی صنعتی، کمک بزرگی به صرفه جویی در زمان و سرعت بخشیدن به کارها می‌کند.

طراحی ارگونومیک و کاربردی

شکل ظاهری و طراحی بدنه و قطعات جاروی صنعتی، نقش مهمی در سهولت استفاده از آن دارد. به منظور استفاده بهینه از دستگاه‌ جاروی صنعتی لازم است طراحی آن به گونه‌ای باشد که کاربران بتوانند بدون زحمت، آن را در فضاهای با ویژگی‌های مختلف استفاده نمایند.

 یکی دیگر از مواردی که در طراحی این دستگاه‌ها لحاظ شده است، نحوه جدا شدن مخزن زباله آن است. مخزن زباله دستگاه، می‌بایست به راحتی جدا شود تا کاربران در صورت نیاز، بتوانند به تنهایی آن را تخلیه نمایند. به همین خاطر در مدل‌های پیشرفته دستگاه، امکان تخلیه هدرولیک برای مخزن زباله جاروی صنعتی نیز فراهم شده است.

صرفه جویی در نیروی کار و هزینه ها

سرعت عمل و قدرت این دستگاه، به قدری زیاد است که می‌توان برای نظافت فضایی با متراژ زیاد، تنها از یک جاروی صنعتی استفاده نمود. بدین صورت، در هزینه برق و نیروی کار، صرفه جویی قابل توجهی خواهد شد.

صرفه جویی در زمان

با تهیه تنها یک جاروی صنعتی، می‌توانید سطح وسیعی را در مدت زمان چند دقیقه، به خوبی نظافت کنید.

سازگاری با محیط زیست

نظافت سریع، قدرت عمل بالا و عدم پخش کردن آلاینده‌ها در محیط، باعث می‌شود که کار نظافت با کیفیت بهتری انجام شود و همچنین، آسیبی به محیط زیست وارد نشود. علاوه بر این، میزان آب و مواد شوینده‌ای که برای نظافت فضایی با متراژ مشخص توسط یک دستگاه جاروی صنعتی مورد نیاز است، بسیار کمتر از میزان آب و شوینده مورد نیاز برای نظافت سنتی همین فضاست.

مبنای طبقه‌بندی سوئیپر‌ها چیست؟

سوییپر‌ها از نظر ویژگی‌های مکانیکی، به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. برخی از تقسیم‌بندی‌های رایج سوئیپر صنعتی، بر مبنای نوع هدایت، نوع سیستم محرک (سوخت) و نوع سیستم تخلیه انجام می‌شود.
آشنایی با هر کدام از این تقسیم‌بندی‌ها، به شما کمک می‌کند تا با سوییپر صنعتی مورد‎نظر خود بهتر آشنا شوید و در انتخاب آن، با دقت بیشتری عمل کنید. در ادامه، به طور مفصل به بررسی انواع جاروی صنعتی می‌پردازیم…

انواع جاروی صنعتی و کاربرد آنها

از آن جایی که استفاده روزمره از دستگاه سوییپر یا جاروی صنعتی در صنایع، روز به روز در حال افزایش است، شناخت انواع این دستگاه صنعتی قدرتمند، اهمیت زیادی دارد. برخی از انواع رایج تقسیم‌بندی جاروهای صنعتی عبارتند از:

1. تقسیم‌بندی سوییپر صنعتی از نظر نوع هدایت

نوع هدایت به شیوه‌ای که برای جابجایی و جهت دهی به دستگاه انتخاب می‌شود، گفته می‌شود. سوئیپر صنعتی از نظر نوع هدایت، به دو دسته سرنشین دار و دستی تقسیم‌بندی می‌شود.

سوییپر دستی
در هدایت دستی، کاربر با قرارگیری در پشت دستگاه و هل دادن آن با استفاده از دسته‌های کنترلی، عمل هدایت را انجام می‌دهد و دستگاه را جابجا می‌کند. اینگونه جاروهای صنعتی ابعاد کوچکتری دارند و برای استفاده در مسیرهای باریک و سطوح با مساحت کمتر، مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر چه ابعاد جاروی صنعتی بزرگتر شود، هدایت آن با دست سخت‌تر می‌شود. بدین منظور، معمولا دستگاه‌های عظیم و سنگین را به صورت سرنشین ‎دار طراحی می‌کنند.

سوییپر سرنشین دار
کاربر برای استفاده از جارو سرنشین دار، روی صندلی مخصوص دستگاه نشسته و با استفاده از کلید‌های کنترلی و فرمان، دستگاه را جابجا کرده و از آن استفاده می‌کند.

2. تقسیم‌بندی سوییپر صنعتی از نظر نوع سیستم نیروی محرک

سوییپر صنعتی از نظر نوع سیستم نیروی محرک، به دو نوع مکانیکی و موتوردار تقسیم‌بندی می‌شود. هر کدام از این سیستم‌ها، از نظر نوع کارایی و عملکرد، با یکدیگر متفاوت‌اند.

سوییپر مکانیکی

سوییپر مکانیکی، به صورت دستی مورد استفاده قرار می‌گیرد و عملکرد‌بخش‌های مختلف آن، وابسته به موتور نمی‌باشد. به عبارت دیگر، سوییپر مکانیکی، فاقد هرگونه موتور داخلی است. برای کار با این دستگاه، کاربر شخصا دستگاه را جابجا کرده و با حرکت دادن برس‌ها، عمل نظافت را انجام می‌دهد. به دلیل اینکه در سوییپر مکانیکی از بنزین یا نیروی برق استفاده نمی‌شود، آلودگی محیطی ایجاد نکرده و دوستدار محیط زیست است. با این حال، از آنجایی که عمل نظافت تماما به کاربر بستگی دارد، راندمان کار تا حد قابل توجهی پایین می‌آید. ابعاد سوییپر‌های مکانیکی معمولا کوچک است و فضای زیادی را اشغال نمی‌کنند.

سوییپر موتوردار یا  دوگانه

سوییپر‌های موتوردار سوییپر دوگانه هستند، خود به دو نوع الکتریکی و دیزلی (بنزینی) تقسیم‌بندی می‌شوند. سوییپر الکتریکی آلودگی محیطی ندارد و دوست‎دار محیط زیست است. از این جهت، برای نظافت در فضاهای بسته و سرپوشیده، مناسب می‌باشد. با این حال، توان این نوع موتور‌ها نسبت به موتورهای دیزلی، نسبتا کمتر می‌باشد.
سوییپر با سوخت فسیلی نیز یکی از رایج‌ترین انواع جاروهایی است   که در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع سوییپرها، برای نظافت سطوحی که در فضای باز قرار دارند، مناسب است. معمولا، موتورهای دیزلی در دو نوع فقط دیزلی و  سوییپر دوگانه سوز، ساخته می‌شوند. 

3. تقسیم‌بندی سوییپر صنعتی از نظر سیستم تخلیه مخزن

سیستم تخلیه در جاروهای صنعتی، به دو صورت تخلیه مکانیزه و تخلیه دستی می‌باشد.

تخلیه مکانیزه

سوییپرهای مجهز به سیستم تخلیه مکانیزه، دارای یک جک هیدرولیک می‌باشند و با بالا بردن مخزن زباله، این مخزن، درون سطل‌های زباله تخلیه می‌شود. بدین جهت، معمولا از چنین دستگاه‌هایی برای نظافت معابر شهری که دارای سطل زباله هستند، استفاده می‌شود. سیستم تخلیه مکانیزه، معمولا بر روی جاروهای صنعتی بزرگ و حجیم که کار با آنها سخت‌تر است، تعبیه می‌شود.

تخلیه دستی

سوییپر‌های دارای تخلیه دستی، دارای اهرمی می‌باشند که با رهاسازی آن، مخزن زباله از بدنه دستگاه جدا شده و می‌توان به صورت دستی، آن را تخلیه نمود. این سیستم معمولا بر روی دستگاه‌های کوچکتر و حجیم‌تر تعبیه می‌شود و هزینه آن نسبت به سیستم مکانیزه، کمتر است.

سوییپرها بروی چه سطوحی کارایی دارند؟

سطوحی که با استفاده از جاروهای صنعتی نظافت می‌شوند، بستگی به نوع و اندازه دستگاه دارند. به طور کلی، می‌توان از این دستگاه برای نظافت پله‌ها، سطوح زیر مبلمان و نیمکت‎های شهری، معابر، کف کارخانه و در کل هر سطحی که کف آن بستر‌سازی شده است، استفاده نمود.

نکاتی که باید در انتخاب یک دستگاه سوئیپر مناسب در نظر گرفت

قبل از اینکه اقدام به خرید و قیمت دستگاه سوییپر کنید، بهتر است با برخی از نکات مهم  در انتخاب این دستگاه آشنا شوید. این نکات که در  مشاوره‌های کارشناسان بانی پاک ماشین به خریداران نیز مورد توجه قرار می‌گیرند عبارتند از:

  • توجه به بودجه: چرا که مدل، ابعاد، قدرت و لوازم جانبی دستگاهی که انتخاب می‌کنید، تحت تاثیر قیمت سوییپر نیز است.
  • کم صدایی دستگاه: صدای کم دستگاه، یکی از ویژگی‌هایی است که در همه سوییپر‌ها وجود ندارد. برای جلوگیری از آلودگی صوتی، مخصوصاً در مکان‌های کوچک و سربسته، بهتر است به کمک مشاوران نوع کم صدای سوییپر را انتخاب نمایید.
  • لوازم جانبی: در زمان خرید، لوازم جانبی دستگاه را یک به یک بررسی کرده و درباره طول عمر و شرایط کاربرد استاندارد هر کدام از کارشناس همراه خود مشاوره بگیرید.
  • یادگیری نحوه کار با دستگاه: چگونگی کار با تجهیزات مختلف دستگاه همچون خرطومی و سری‌ها و برس‌ها و اجزای مکانیکی دستگاه را از کارشناسان آموزش ببینید. 
  • بررسی سلامت دستگاه: بدنه و چرخ و لاستیک‌های زیر دستگاه را بررسی کنید و از راحت بودن حرکت دستگاه مطمئن شوید.

قیمت جاروی صنعتی

انواع مختلف جاروهای صنعتی با ویژگی‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند، در نتیجه قیمت سوییپر تحت تاثیر عواملی همچون کیفیت، قدرت موتور، حجم مخزن زباله، ابزار جانبی دستگاه و... قرار می‌گیرد.  

شرکت بانی پاک ماشین با بیش از 20 سال سابقه در تهیه و عرضه انواع ماشین آلات نظافت صنعتی، توانسته  با تامین و عرضه انواع مختلف جاروی صنعتی  در کشور، شرایطی را فراهم کند که خریداران بتوانند با توجه به بودجه مد نظر خود و با تضمین بهترین قیمت سوییپر ایتالیایی کمپانی لاور در ایران، دستگاه مورد نیاز خود را تهیه کنند. 

برای استعلام قیمت سوییپر و اطلاع از موجودی کالا، می‌توانید از طریق یکی از راه‌های ارتباطی که در این لینک (+) قرار دارند، با ما تماس حاصل فرمایید.

خرید جاروی صنعتی

انتخاب و خرید جاروی صنعتی یکی از اموری است که بر عهده کارشناسان خرید و تامین‌کنندگان کارخانجات و صنایع و سازمان‌های مختلف قرار دارد، اما با توجه به آیتم‌های فنی مهمی که می‌بایست در نظر گرفت، کاری حساس و نیازمند بررسی بسیار محسوب می‌شود. در نتیجه با توجه به مواردی که پیش از خرید جاروی صنعتی می‌بایست مد نظر قرار بگیرد، توصیه می‌کنیم جهت خرید جاروی صنعتی از توصیه‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان فروش دستگاه‌های نظافت صنعتی که با کلیه ویژگی‌های دستگاه‌های مختلف آشنا هستند استفاده کنید.

شما عزیزان می‌توانید با مراجعه به سایت ما و بازدید از کاتالوگ محصولات، به طور کامل با مشخصات کلیه محصولات بانی پاک ماشین آشنا شده و در سربرگ‌های اطلاعات فنی، مشخصات فنی، لوازم جانبی و اطلاعات تکمیلی، هر آنچه که لازم است درباره دستگاه سوییپر مورد نظرتان بدانید را فرا بگیرید.
پس از انتخاب محصول، از طریق تماس با کارشناسان مجرب ما، می‌توانید علاوه بر استعلام  قیمت سوییپر   با شرایط خرید جاروی صنعتی نیز  آشنا شده و خرید مطمئن و رضایت بخشی داشته باشید.

جاروی بنزینی یا سوییپر بنزینی

جاروی بنزینی  یا سوییپر بنزینی یک نوع جاروی صنعتی است که از موتور بنزینی به عنوان منبع قدرت استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها برای تمیزکاری و پاکسازی سطوح خیابان‌ها، پارکینگ‌ها، محوطه‌های بزرگ، معابر، فضاهای باز و سایر مناطق بزرگ با مساحتی گسترده و مختلف استفاده می‌شوند.

ویژگی‌های جاروی بنزینی  سوییپر بنزینی   ممکن است شامل موارد زیر باشد:

1. موتور بنزینی: این دستگاه‌ها از موتورهای بنزینی به عنوان منبع قدرت برای تأمین انرژی برای جاروبندی استفاده می‌کنند. موتورهای بنزینی عموماً قدرت بیشتری نسبت به موتورهای الکتریکی دارند و برای تمیزکاری مناطق بزرگ و وسیع مناسب هستند.

2. پد‌ها و برس‌ها: جاروهای بنزینی معمولاً با پد‌ها یا برس‌های مناسب مجهز می‌شوند که برای پاکسازی سطوح مختلف به کار می‌روند. این پد‌ها و برس‌ها قدرت پاکسازی بیشتری دارند و می‌توانند مواد مختلف را از سطوح برداشته و جمع‌آوری کنند.

3. ظرفیت مخزن: جاروی بنزینی   یا سوییپر بنزینی معمولاً دارای مخزن بزرگی است که به عنوان محل جمع‌آوری زباله‌ها و ذرات مختلف استفاده می‌شود. این مخازن معمولاً با ظرفیت بزرگی طراحی شده‌اند تا نیاز به تعویض آنها کمتر شود.

4. عملکرد قابل تنظیم: برخی از جاروهای بنزینی دارای عملکرد قابل تنظیم هستند که به کاربر امکان تنظیم سرعت و توان جاروبندی را بر اساس نیاز می‌دهد.

جاروهای بنزینی به دلیل قدرت بالا و قابلیت کاربرد در مناطق گسترده و بزرگ، در کاربردهای صنعتی، شهری و ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

سوییپر خیابانی یا سوییپر شهری

سوییپر خیابانی یا سوییپر شهری  یک نوع ماشین یا وسیله نظافتی است که برای تمیزکاری و پاک‌سازی خیابان‌ها، معابر، پیاده‌روها، ترافیک‌پذیرها، پل‌ها و سطوح عمومی دیگر به کار می‌رود. این وسیله عمدتاً توسط شهرداری‌ها و مؤسسات نظافتی برای حفظ و نظافت شهرها و مناطق عمومی استفاده می‌شود.

سوییپر خیابانی معمولاً دارای سیستم‌هایی هستند که به‌طور همزمان گرد و غبار، ذرات زباله و مواد آلوده‌کننده را جمع‌آوری می‌کنند. این وسیله‌ها می‌توانند دارای برس‌ها و مکش‌کننده‌هایی باشند که زباله و ذرات را جمع‌آوری کنند. برخی از سوییپرهای خیابانی همچنین دارای سیستم‌های آب‌پاش برای مرطوب‌سازی سطح خیابان هستند که به تمیزکاری و جمع‌آوری بهتر گرد و غبار کمک می‌کند.

از مزایای استفاده از سوییپر خیابانی عبارتند از:

- بهبود نظافت و زیبایی شهرها و مناطق عمومی.

- کاهش آلودگی هوا و انتقال ذرات معلق در هوا به دلیل جمع‌آوری ذرات گرد و غبار.

- کمک به کنترل و کاهش آلودگی زیست‌محیطی.

- افزایش امنیت و راحتی عبور و مرور افراد در خیابان‌ها.

سوییپر خیابانی ممکن است با منابع انرژی مختلفی کار کنند، مانند بنزین یا دیزل برای موتورهای داخلی سوخت یا باتری‌ها برای مدل‌های الکتریکی. انتخاب مناسب‌ترین سوییپر خیابانی بستگی به اندازه شهر، نیازها، بودجه، و عوامل محیطی دارد.

محصولات وارداتی بانی پاک

قابل ارائه در 4 مدل مختلف با قابلیت جمع آوری زباله ها و نیز گرد و غبار حاصل از گردش برس که بنا به عرض برس میانی و...

محصولات بدون سرنشین

محصولات با سرنشین

محصولات ایرانی بانی پاک ماشین

قابل ارائه در 4 مدل مختلف باقابلیت مکش انواع زباله های حجیم و جذب گرد و غبار حاصله می باشند، هریک از دستگاه ها بنا به قدرت و...

logo

آدرس : تهران - خیابان شهید مطهری - خیابان سهروردی شمالی - کوچه تهمتن - پلاک 6 - واحد 20

تلفن : 09121191202 - 02188754228 - 02188754229

ایمیل : info@banipak.com

  1. عضویت در خبرنامه

  1. دریافت اطلاعات دوره ای و دعوتنامه ها ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

کلیه امتیاز سایت متعلق به بانی پاک میباشد.